• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0877770818
    • Хранителна добавка за лечение и превенция на варотоза и нозематоза- Био Апис Детокс

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Био Апис Детокс“ е хранителна добавка за пчели, която благодарение на своите качествени съставки  се доказа, като съвременно, натурално и много ефективно средство в борбата с болестите по пчелите.

     „Био Апис Детокс“ е създаден и разработен по технология изключително насочена срещу варотозата и нозематозата, две болести водещи до пагубни последствия за пчелните семейства и техните поколения, две болести носещи на пчеларя сериозни финасови и материални загуби свързани с денонощен труд и харчене на много средства за различни видове препарати и лекарства за справянето с проблема.

     Сега благодарение на „Био Апис Детокс“ пчеларите имат възможността да окажат истински отпор на варотозата и нозематозата, като с този препарат не само ще лекуват пчелите, но и ще се застраховат от по нататъшни поражения по пчелите, ще създадат здрав имунитет за пчелните семейства, както и за следващите поколения.

     „Био Апис Детокс“ оказва превантивно и имуностимулиращо действие върху пчелите, като ги прави по малко податливи и достатъчно имунизирани от паразитите причиняващи варотоза и нозематоза. Този съвременен имуномодулатор благодарение на прецизно подбраните в него хранителни и лечебни съставки е съобразен изцяло с био-гена на пчелите, като по този начин ги защитава максимално от заобикалящите ги болести.

     През цялото време докато пчелите работят във външни условия, както и в последващото им зазимяване те имат изграден предпазен щит, който държи паразитите на безопасно разстояние.

     • Съдържание:

     „Био Апис Детокс“ представлява колоиден разтвор от сребърна вода и етерични масла от цвят на мащерка, розмарин, черен бор, бял равнец и хелихризум.

     • Начин на употреба:
     1. Отмерете 50 мл. „Био Апис Детокс“ ако пчелното семейство е вече заразено отмерете 100 мл.
     2. Отмеренето количество сипете директно в хранилката.
     3. Използвайте при температури над 12 градуса.

     Опаковки от 500 и 1000 мл., като 1000 мл. са достатъчни за 20 пчелни семейства:

      

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter